عکس | طلوع ماه آبی در نجف اشرف

به گزارش ویکی بلاگ، اصطلاح «ابَر ماه» برای اولین بار توسط ستاره‌شناس ریچارد نول(Richard Nolle) در سال ۱۹۷۹ ابداع شد که به ماه جدید یا ماه کامل که زمانی رخ می‌دهد که ماه در ۹۰ درصدی نزدیک‌ترین فاصله خود به زمین قرار دارد، گفته می‌شود. ابرماه‌های کامل بزرگ‌ترین و درخشان‌ترین ماه‌های کامل سال هستند که تقریبا ۳۰ درصد درخشان‌تر و ۱۴ درصد بزرگ‌تر از حد معمول به نظر می‌رسند. اگرچه ممکن است این میزان قابل توجهی به نظر برسد، اما تشخیص تفاوت آن با ماه معمولی با چشم غیرمسلح بسیار دشوار است.

بر اساس گزارش ویکی بلاگ، دو نوع «ماه آبی» وجود دارد، اما هیچ کدام ربطی به رنگ ماه ندارند. ماه آبی فصلی به سومین ماه کامل در فصلی اطلاق می‌شود که دارای چهار ماه کامل است. این تعریف سنتی ماه آبی و نوعی است که در روز ۱۹ اوت شاهد طلوع آن خواهیم بود.

نوع دوم ماه آبی که از درک نادرست تعریف اصلی ناشی می‌شود به دومین ماه کامل در یک ماه تقویمی اشاره دارد. امروزه، این مفهوم به عنوان یک تعریف جایگزین پذیرفته شده است اما با توجه به زمان و تاریخ می‌تواند نادرست باشد.

عکس | طلوع ماه آبی در نجف اشرف
طلوع ماه در نجف عراق. در نزدیک‌ترین نقطه، ماه کامل می‌تواند تا ۱۴ درصد بزرگ‌تر و ۳۰ درصد درخشان‌تر از کم‌نورترین ماه سال به نظر برسد

۵۸۵۸

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "عکس | طلوع ماه آبی در نجف اشرف" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "عکس | طلوع ماه آبی در نجف اشرف"، کلیک کنید.