راهنمای خرید سیستم گیمینگ براساس بودجه شما – خبرگزاری ویکی بلاگ | اخبار ایران و جهان

به گزارش بازرگانی خبرگزاری ویکی بلاگ، اگر گیمر هستید و در نظر دارید تا برای خودتان سیستم گیمینگی تهیه کنید تا بازی ها را با کیفیت بالاتری بازی کنید و از روند بازی کردن لذت ببرید، پس نیاز دارید تا پیش از خرید برای مطالعه مطلبی مانند راهنمای خرید سیستم گیمینگ حرفه ای اقدام کنید تا بتوانید بهترین خرید را برای خود رقم بزنید.

انواع سیستم گیمینگ

سیستم های گیمینگ متفاوتی در دنیا وجود دارند که گیمرها می توانند آن ها را خریداری کنند. برای مثال اگر طرفدار محصولات سونی هستید و بازی کردن با دسته پلی استیشن برای شما راحت است، پس می توانید از پی اس فایو یا پلی استیشن 4 استفاده کنید. اگر احساس می کنید که قیمت ps5 کمی برای شما زیاد است؛ پس بهتر است به سراغ مدل های مختلف ایکس باکس مانند ایکس باکس سریز اس یا ایکس باکس سری X بروید. حتی روی ایکس باکس ONE هم می توانید به عنوان سیستم گیمینگی با قیمت مناسب نسبت به سری های دیگر حساب باز کنید. اگر هم عادت به بازی با سیستم مانند کامپیوتر دارید؛ پس می توانید به صورت جداگانه قطعات مناسب کاربری گیمینگ را خریداری کنید و از سیستمی که خودتان درست کرده اید؛ لذت ببرید و در صورت تمایل آن را ارتقا دهید و قطعات را بهتر کنید.

برای خرید سیستم گیمینگ حرفه ای به چه مواردی باید توجه کنیم؟

اگر کنسول بازی ندارید یا قصد خرید ایکس باکس سری اس، سری ایکس یا ps5 را ندارید و می خواهید کل سیستم را به صورت قطعه به قطعه خریداری کنید؛ پس باید بدانید که برای هر قطعه از چه استانداردی پیروی کنید. اما در ابتدا سوال اینجاست که به چه قطعاتی نیاز دارید. شما برای خرید سیستم گیمینگ ارزان یا حتی گران قیمت نیاز به آماده کردن قطعاتی مانند پردازنده مرکزی (CPU)، مادربرد، رم (RAM)، پاور (PSU)، کارت گرافیک (GPU)، کیس، فضای ذخیره سازی و سیستم خنک کننده نیاز دارید.

راهنمای خرید سیستم گیمینگ براساس بودجه شما

در خرید سیستم گیمینگ پردازنده مرکزی باید چگونه باشد؟

هنگام خرید پردازنده مرکزی یا همان CPU باید توجه داشته باشید که تعداد هسته، رشته و سرعت پردازش آن مناسب باشد، همچنین پردازنده مرکزی یکی از موثرترین اجزا در تعیین قیمت نهایی سیستم گیمینگ شما است. اگر تصور می کنید که برای سیستم های گیمینگ تنها باید به پردازنده مرکزی توجه کنید و پردازنده مرکزی اهمیتی ندارد، این اشتباه است چرا که سرعت اجرا و بالا آوردن برنامه ها را نوع پردازنده مرکزی مشخص می کند. معمولاً پردازنده های مرکزی توسط 2 شرکت بزرگ Intel و AMD تولید می شوند.

مادربرد مناسب سیستم گیمینگ

همانطور که از اسم هم پیداست، مادربرد یک قطعه بسیار مهمی در سیستم است. مادربرد بستری است که قطعات مختلف سیستم روی آن سوار می شوند. مادربرد 2 وظیفه اصلی اتصال اجزا به هم و تامین انرژی الکتریکی را برعهده دارد که در مجموع تعیین کننده راندمان کاری سیستم شما هستند.

کارت گرافیک برای سیستم گیمینگ

کارت گرافیک یا همان GPU یکی از مهم ترین و اساسی ترین قطعاتی است که در تشکیل سیستم گیمینگ اهمیت دارد و در اصل این نوع پردازنده گرافیکی است که مشخص کننده مناسب بودن یک سیستم برای اجرای بازی های مختلف است. اگر کارت گرافیک مناسب باشد؛ شما می توانید انواع بازی ها را با نرخ نوسازی بالاتر و میزان رزولوشن بهتری به سرانجام برسانید و از کیفیت سیستم لذت ببرید.

بهترین رم (RAM) برای سیستم گیمینگ

رم باید به اندازه ای باشد که بتواند حداقل سبک ترین بازی را اجرا کند که در سیستم های گیمینگ بهتر است حداقل از 16 گیگابایت شروع کنید. هرچقدر رم بالاتر باشد؛ ترکیب آن با سرعت اجرای CPU و GPU باعث می شود تا شما بتوانید بهترین راندمان را داشته باشید.

بهترین پاور (PSU) برای سیستم گیمینگ

پاور یا منبع تغذیه باعث تامین انرژی تمامی قطعات سیستم است. ظرفیت و توان خروجی پاور حتماً باید با سرعت قطعاتی مانند کارت گرافیک و پردازنده مرکزی در تعامل باشد؛ به همین دلیل بهتر است که در پایان برای انتخاب پاور اقدام کنید تا بتوانید بهترین انتخاب را متناسب با سایر قطعات داشته باشید.

کیس گیمینگ چه مدلی باشد؟

کیس در نهایت همان خانه ای است که می توانیم درون آن قطعات انتخاب شده را قرار دهیم. اندازه و نوع کیس مهم است. کیس ها در مجموع در 3 اندازه Mini، Mid Tower و Tower تولید می شوند که در هر کدام از آن ها یک میزان از مادربرد می تواند نصب شود. همیشه در نظر داشته باشید که شاید بخواهید در آینده سیستم را با قطعاتی جدید ارتقا دهید، پس کیس بهتر است که کوچک نباشد و تا حدی فضای خالی داشته باشد؛ همچنین برای زیبایی هم می توانید که از مدل های دارای RGB استفاده کنید.

راهنمای خرید سیستم گیمینگ براساس بودجه شما

سیستم خنک کننده در سیستم گیمینگ به چه کاری می آید؟

وظیفه سیستم کولینگ یا همان خنک کننده این است که گرمای تولید شده از پردازنده مرکزی را کنترل کند و باعث سالم ماندن قطعات سیستم گیمینگ شود. سیستم کولینگ باعث ایجاد سرما و جریان هوا می شود تا گرمای ناشی از پردازنده های درحال پردازش را کنترل کرده و به بقای سیستم کمک کند.

فضای ذخیره سازی را چگونه انتخاب کنیم؟

فضای ذخیره سازی با رم تفاوت دارد. رم میزان سرعت سیستم گیمینگ را مشخص می کند؛ اما فضای ذخیره سازی به صورت HDD و SSD نمایش داده می شود. کمترین SSD لازم برای سیستم گیمینگ 512 گیگابایت است که برای بهتر شدن سیستم می توانید از SSD با طرفیت 1 ترابایت استفاده کنید. همچنین در کنار SSD می توانید از HDD هم برای ارتقا سیستم استفاده کنید که اصلاً اجباری نیست و سیستم های گیمینگ فراوانی هستند که با 1 ترابایت SSD به راحتی بهترین بازی ها با بالاترین میزان نرخ نوسازی را اجرا می کنند.

تهیه بهترین قطعات برای سیستم گیمینگ از فروشگاه مجله ویکی بلاگ

این مطلب به قصد ایجاد بهترین مسیر و بیان راهنمای خرید سیستم گیمینگ آماده شده تا شما بتوانید یک برآورد مالی داشته و بهترین خرید را داشته باشید.

برای سرهم کردن یک سیستم گیمینگ به قطعاتی مانند مادربرد، کارت گرافیک، پردازنده مرکزی، سیستم خنک کننده، رم، حافظه داخلی مانند SSD و HDD، کیس و پاور نیاز دارید و پیش از نهایی کردن خرید قطعات باید در نظر داشته باشید که سیستم را برای اجرای چه برنامه هایی می خواهید تا در پایان از خرید خود راضی باشید. اگر هم که قصد اطلاع از قیمت پی اس فایو یا یکی از مدل های ایکس باکس را دارید هم می توانید با ورود به فروشگاه اینترنتی مجله ویکی بلاگ به راحتی کنسول مورد نظر خود را تهیه کنید.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری ویکی بلاگ در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "راهنمای خرید سیستم گیمینگ براساس بودجه شما – خبرگزاری ویکی بلاگ | اخبار ایران و جهان" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "راهنمای خرید سیستم گیمینگ براساس بودجه شما – خبرگزاری ویکی بلاگ | اخبار ایران و جهان"، کلیک کنید.