طرز تهیه دمنوش آویشن برای لاغری
منشاء آویشن را می توان در جوامع باستانی در سراسر دریای مدیترانه جستجو کرد، اگرچه اکنون در سراسر جهان رشد کرده و مورد استفاده قرار می گیرد. با این حال کاربرد آن همیشه صرفاً آشپزی نبوده است. شواهدی وجود دارد که مصریان باستان از خواص ضدعفونی کننده قوی آویشن برای تمیز کردن استفاده می کردند. رومیان این گیاه را نمادی از شجاعت و قدرت – به ویژه در رابطه با توان نظامی – می دانستند و آن را در میان خود مبادله می کردند. قبل از جنگ، آویشن را به لباس های خود می چسبانند و دسته هایی از آن را برای تصفیه هوا در خانه ها و اماکن عبادی می سوزاندند.
در طول مرگ سیاه (شیوع طاعون و وبا) در قرون وسطی، معتقد بودند “تیمول” یکی از ترکیبات ضد عفونی کننده آویشن از عفونت جلوگیری می کند و برای درمان ضایعات پوستی ناشی از این بیماری از آن استفاده می کردند. بعداً آویشن نشانه حضور پری های اسطوره ای در نظر گرفته شد.
آویشن گیاهی است که برگ های کوچک آن روی ساقه های نازک رشد می کند. از آویشن به عنوان چاشنی انواع غذاها، به تنهایی یا با ترکیب گیاه یا گیاهانی دیگر همچون رزماری، ، دمنوش لاغری بیز ، مریم گلی و مرزنجوش استفاده می شود. این گیاه به دلیل داشتن عطر و طعم گیاهی مطبوع و خاصیت ضدباکتریایی، از جمله روش های حفظ مواد غذایی محسوب می شود. برای هر نوع رژیم غذایی مناسب است و به ندرت به عنوان یک عامل حساسیت زا در نظر گرفته می شود. به طور کلی هر شخصی که به دنبال طبخ غذا با گیاهان مفید و با ارزش است می تواند آویشن مصرف کند.
آویشن در بسیاری از مناطق مختلف از جمله اروپا، انگلیس، مدیترانه، آفریقا، آمریکای مرکزی و لاتین، آمریکای منطقه ای و کاراییب استفاده می شود. آویشن تازه یا خشک شده معمولاً در تمامی آشپزخانه ها موجود است و در سوپر مارکت ها در دسترس عموم قرار دارد. برای استفاده از آن می توانید از برگ های آن یا به طور کلی از ساقه و برگ های آن استفاده کنید.
گیاه آویشن محکم، سفت و سخت است و در باغ و باغچه منزل شما در طی ماه های رشد یا به طور کلی در طول یک سال تکثیر می شود و رشد می کند.
مواد مغذی موجود در دمنوش آویشن
ما در گذشته به طور کامل در مورد طرز تهیه دمنوش مصفی خون دکتر بیز و گیاه آن صحبت کرده ایم و در اینجا سعی می کنیم در مورد نتیجه نوشیدن و خواص دمنوش آویشن صحبت کنیم.
در گذشته و قبل از اینکه علم پزشکی از لحاظ علمی اینقدر پیشرفت کند، افراد از آویشن به عنوان یک سم زدا و رفع کننده عفونت ها استفاده می کردند، جالب است که بگوییم پس از تحقیقات فراوان مشخص شد که تاثیر این گیاه توهم و ساخته ذهن افراد نیست و طرز فکر گذشتگان در مورد این گیاه و تاثیرش کاملاً صحیح می باشد.
از لحاظ پزشکی و طبق آزمایشات مختلف مشخص شد؛ آویشن دارای ویتامین های مفیدی مانند ویتامین C و A می باشد و از طرفی یک منبع غنی از پتاسیم، آهن، کلسیم، منگنز، منیزیم و سلنیوم است. شاید با دیدن این همه مواد مغذی کمی شک کنید (آویشن مگر جدولِ مندلیفه )ولی در واقع باید بگوییم خوشبختانه حضور تمام این مواد مغذی ثابت شده است.
بعد از تمام این موارد باید گفت وجود سه ماده لوتیین، زاکستین و تیمونین که جز قویترین آنتی اکسیدان ها به حساب می آیند باعث می شود، یا خوردن جوشانده آویشن بدن شما یک سد محکم در برابر بیماری عفونی ایجاد کند که می توان آن را در بین تمام دمنوش های منحصر به فرد دانست و از خواص دمنوش آویشن نام برد.
بعد از تمام این موارد باید گفت با وجود دو ماده تیمول و کارواکرول و مواردی که در بالا اشاره کردیم به طور قطع می توان دمنوش آویشن را به نوعی حتی یک نوع دارو معرفی کرد.
خواص دمنوش آویشن
اگر به مواد مغذی که در بالا اشاره کردیم و همچنین ترکیبات متنوعی که این چای گیاهی با گیاهان دیگری مانند زنجبیل ، نعناع ، پونه ، دارچین و… می تواند ایجاد کند نگاه کنید، به طور قطع مطمین خواهید شد که خواص دمنوش آویشن دارای موارد متنوع و گسترده ای می باشد.
ما در اینجا نمی توانیم همه موارد را برای شما به طور کامل بررسی کنیم ولی سعی کردیم لیست مهمترین و اصلی ترین فواید این چای گیاهی را برای شما معرفی کنیم.
تاثیر چای آویشن بر لاغری
همانطور که قبلاً اشاره کردیم به طور کلی با شنیدن نام دمنوش همه ما توقع اثر گذاری و فواید آن برای کاهش وزن و لاغر شدن می باشد، اما باید گفت در مورد این موضوع دمنوش هایی که طبیعت گرم و خشک دارند اثر گذاری بسیار بهتری دارند، از خواص دمنوش آویشن نیز که دارای طبعی گرم می باشد کمک به لاغر شدن شما می شود.
شما با نوشیدن این دمنوش با بالا بردن میزان سوخت و ساز بدن خود در طولانی مدت می توانید نتایج بسیار موثری مشاهده کنید، اما فراموش نکنید هیچ فردی با نوشیدن یک فنجان دمنوش قادر به لاغر شدن نیست و شما برای کاهش وزن به موارد مختلفی از برنامه غذایی گرفته تا ورزش کردن و موارد دیگر نیازمند هستید.
برای آنکه خواص دمنوش آویشن برای لاغری را کامل دریافت کنید بهترین حالت استفاده یک فنجان صبح ها و یک فنجان شب ها می باشد و اگر علاقه دارید می توانید لیست بهترین دمنوش قاشقی دکتر بیز را نیز مشاهده کنید.
همانطور که گفتیم خواص دمنوش آویشن به اندازه می باشد که اگر بخواهیم آنها را به طور دقیق و جداگانه تجزیه و تحلیل کنیم شاید ساعت ها زمان لازم داشته باشد، به همین خاطر سعی کردیم موارد دیگری که لازم است در مورد این موضوع بدانیم را تنها به صورت تیتروار و مختصر برای شما بیان کنیم.
- اگر شما فردی ورزشکار و فعال می باشید نوشیدن این دمنوش دارای خواص ضد قارچ برای پاهای شماست.
- از خواص دمنوش آویشن کمک به کاهش درد زخم معده و همچنین درمان آن می باشد.
- اگر دچار سوء هاضمه می باشید و در هضم غذای خود با مشکل نفخ و گاز مواجهید، این دمنوش گزینه مناسبی می باشد.
- سلامت استخوان ها و کاهش بیماری های استخوانی از نتایج مواد مغذی بیشمار این دمنوش گیاهی می باشد.
- با کاهش التهاب رگها و شریانهای عروقی این دمنوش باعث تقویت قلب و کاهش بیماری های قلبی می شود.
- از دیگر خواص دمنوش آویشن اینست که بخاطر پتاسیم موجود در آن کمک به کنترل فشار خون میکند.
- وجود ویتامین A در این چای کمک ویژه ای به درمان بیماری های چشمی و حفظ سلامت بینایی می کند.
- آهن موجود در آویشن یکی از اصلی ترین مواد معدنی نیاز برای بدن می باشد که عدم وجود آن در بدن باعث بروز بیماری کم خونی می شود که نتیجه آن حساسیت در مقابل عفونت ها و خستگی می شود.
- بازهم به سراغ خاصیت ضد باکتریایی این دمنوش می رویم که تاثیر بسیار مثبتی در رفع بوی بد دهان و حفظ سلامت دندان ها خواهد داشت، تا جایی که حتی از عصاره آویشن در تهیه دهان شویه نیز استفاده می شود.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "طرز تهیه دمنوش آویشن برای لاغری" هستید؟ با کلیک بر روی کسب و کار ایرانی, پزشکی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "طرز تهیه دمنوش آویشن برای لاغری"، کلیک کنید.